Calendis Business – o soluție oferită antreprenorilor de Banca Transilvania la lansarea BT Store

Banca Transilvania a lansat BT Store, o platformă cu soluții complementare bankingului care ajută antreprenorii în managementul afacerii lor și care sunt disponibile clienților BT cu diverse discounturi.

 

“Vedem provocările cu care antreprenorii se confruntă zi de zi, așa încât ne-am dorit să înlesnim rezolvarea a cât mai multe dintre acestea. Având acces la o serie de firme cu produse inovatoare, digitale, care rezolvă probleme reale, am creat BT Store, platforma prin care aceste idei să ajungă la cât mai mulți clienți BT cu spirit antreprenorial” spune Daniel Szekely, Director Coordonator IMM & Microbusiness în cadrul Băncii Transilvania.

BT Store prezintă în momentul de față 10 soluții dedicate IMM-urilor: Smart Bill, Bluegento, eJobs, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, REGnet, DocAv, iFactor și, bineînțeles, Calendis Business.

Calendis Business este aplicația completă de programări și management care ajută antreprenori, administratori, specialiști și recepționeri din domenii de activitate diverse să devină mai eficienți în activitatea lor.

Prin funcționalitățile variate și simplitatea folosirii lor de către oricine, Calendis Business se integrează în rutina zilnică a persoanelor implicate în programarea clienților, în comunicarea cu ei și în monitorizarea activității businessului, făcând toate aceste procese mai ușoare și mai rapide.

Clienții BT care accesează Calendis Business prin intermediul BT Store și își creează cont de business beneficiază de toate funcționalitățile aplicației gratuit timp de 6 luni.

Una dintre cele mai apreciate funcționalități ale aplicației Calendis Business este trimiterea automată a notificărilor, sub formă de SMS-uri și e-mailuri, care le amintesc clienților de programările lor și de detaliile acestora.

O parte dintre antreprenorii care folosesc Calendis Business pentru managementul programărilor și activității au declarat că notificările SMS reduc semnificativ numărul clienților care întârzie la programări sau care uită de acestea și nu mai vin.

Clienții BT au 600 SMS-uri gratuite la crearea contului Calendis Business pentru a testa eficiența notificărilor automate și a vedea avantajele pe care acestea le aduc businessurilor lor.

Află mai multe despre Calendis Business pe pagina dedicată de pe BT Store sau pe website-ul aplicației și urmărește soluțiile pentru managementul afacerii care vor continua să apară pe BT Store.

By | 2018-08-21T11:35:42+03:00 august 21st, 2018|Noutăți|0 Comments
UA-48482636-5