Calendis a ajuns la 25.000 de utilizatori activi!

Calendis a atins 25.000 utilizatori

În toamna anului trecut, platforma de programări online calendis.ro a atins pragul de 20.000 utilizatori activi, iar numărul acestora a continuat să crească pe parcursul lunilor următoare.

Astfel, în prima lună de primăvară din 2018, am ajuns la următorul prag semnificativ – 25.000 de utilizatori activi!

Ce înseamnă asta? Înseamnă că, în mai puțin de 6 luni, peste 5.000 de persoane și-au creat cont calendis.ro și au ales să folosească platforma pentru a-și face cel puțin o programare online la unul sau mai multe dintre businessurile care au profil public pe calendis.ro.

Cluj-Napoca devine treptat primul smart-city din România prin seria de aplicații dezvoltate pentru a face diverse procese mai rapide și mai plăcute pentru locuitorii și vizitatorii orașului. Calendis se numără printre aceste aplicații, oferind opțiunea programărilor și rezervărilor online, o opțiune rapidă, convenabilă și preferată de multe persoane, în special pentru businessuri și facilități din Cluj-Napoca.

Tot în luna martie a anului trecut am atins pragul de 10.000 de utilizatori activi calendis.ro, număr care s-a dublat în următoarea jumătate de an. Pe măsură ce vremea se încălzește și vara se apropie, favorizând printre altele programările la saloane de înfrumusețare și la facilități sportive cum ar fi Baza Sportivă Gheorgheni, ne așteptăm și anul acesta la o astfel de creștere în numărul de utilizatori activi.

Alte evenimente semnificative

Atingerea pragului de 25.000 de utilizatori activi a venit la scurt timp după alte evenimente importante pentru noi.

Cu aproximativ o lună înainte, am implementat un design nou pe calendis.ro și am făcut procesul de programare mai rapid.

Pe lângă asta, am lansat recent aplicația de mobil Calendis, pentru Android și iOS, prin intermediul căreia toți cei 25.000 de utilizatori pot să se programeze online la businessurile preferate care au profil public pe calendis.ro.

Dacă ai deja cont pe calendis.ro, dar încă nu ai încercat noua aplicație, poți să o descarci acum. Dă click pe unul dintre butoanele de mai jos pentru a ajunge pe paginile de descărcare.

Aplicatie mobil Calendis AndroidAplicatie mobil Calendis iOS

 

 

De la pragul de 10.000 utilizatori activi și până la cel de 25.000, am avut parte de mai multe schimbări și evenimente importante despre care poți să citești mai multe aici.

Dintre acestea, pentru antreprenorii care au un business bazat pe programări, merită menționate îmbunătățirile aduse platformei de business – business.calendis.ro. Platforma ajută antreprenorii, specialiștii și persoanele de la recepție în gestionarea eficientă a programărilor și monitorizarea mai facilă a activității. În plus, cei ce folosesc Calendis Business pot alege să aibă o pagină de profil pe calendis.ro pentru a le permite clienților să se programeze online și pentru a oferi posibilitatea altor utilizatori calendis.ro să le descopere serviciile.

 

Ne dorim ca și anul acesta să creștem în numărul de businessuri care folosesc Calendis Business și în numărul de utilizatori activi calendis.ro.

Așa că, dacă știi vreun business bazat pe programări care ar putea beneficia de Calendis Business și ai vrea să ofere posibilitatea programărilor online pe calendis.ro, RECOMANDĂ-L AICI!

By | 2018-03-30T09:34:59+03:00 martie 26th, 2018|Echipa, Noutăți, Povești Calendis|0 Comments
UA-48482636-5