Setări pentru un cont complet

setari calendis business

Crearea unui cont Calendis este foarte simplă, dar un pas important pentru folosirea platformei la capacitate maximă e reprezentată de secțiunea meniului numită ”Setări”.

 

Aici poți configura datele afacerii și să îți introduci toate detaliile ce țin de locațiile, serviciile și personalul tău. Secțiunea este împărțită în mai multe categorii, prima fiind cea cu informațiile generale în care vei regăsi datele cu care ți-ai creat contul de administrator, poți oricând sa îți încarci logo-ul / sigla afacerii tale și bineînțeles, să îți schimbi parola.

Tot în această secțiune poți regăsi și lista cu locația sau locațiile în care se desfășoară activitățile. Pentru fiecare locație poți să îți stabilești un orar, cu intervale de pauză sau fară, ai posibilitatea să iti adaugi chiar și o sublocație care să fie reprezentată de o anumită aripă a clădirii principale, un etaj, o anumită sală sau chiar și o clădire, în cazul în care la aceeași adresă se regăsesc mai multe.

 

În cazul în care activitățile firmei sau firmelor tale se întind pe mai multe domenii, le poți seta pe fiecare, individual pe locație în secțiunea imediat urmatoare.

Fiecare serviciu de care pot beneficia clienții tăi este setat în funcție de domeniu, locație, timpul de efectuare a serviciului și numărul maxim de clienți care pot beneficia de serviciul tău în același timp (chiar dacă serviciul nu e efectuat de același angajat).

 

Ultima secțiune pe care o poți regăsi este cea a personalului. Numărul de angajați pe care îl poți adăuga este nelimitat și poți alege, de asemenea, dacă dorești să îi dai acces la datele de contact ale clienților sau dacă dorești să le păstrezi doar pentru tine. Pentru fiecare angajat in parte poti stabili serviciile și locația în care prestează aceste servicii, un orar care să se încadreze în cel setat anterior pentru locația în care îsi va desfășura activitatea, precum si excepții de la orar, prin care poți să îi marchezi din timp concediul de odihnă, vacanța de Paște, Crăciun sau orice alte zile libere de peste an. Simplu si eficient, nu?

 

By | 2017-06-15T12:24:53+03:00 februarie 11th, 2015|Noutăți|1 Comment
UA-48482636-5