💌 Noutăți, oferte și multe altele | Februarie

An nou, tradiții noi: începând cu această lună trimitem utilizatorilor Calendis câte un newsletter lunar cu oferte, promoții și noutăți aparținând clienților noștri iar la câteva zile după vom posta noutățile și aici. Așadar, în luna februarie poți beneficia de următoarele:

Lavanda Sky: promoție la tratamente faciale și corporale 

Lavanda Sky - Oferte Februarie 2018

Lavanda Sky – Oferte Februarie 2018

Promoție tratament corporal remodelare cu X magic Selenia 

Acest pachet include 6 tratamente intensive care te ajuta să elimini depozitele de grăsime: 3 ședințe slăbire localizată X-Magic și 3 ședințe masaj endermologic. Valabilitate: 16 februarie, programează-te aici. 

Promoție tratament facial X-Skin Age by Selenia

Onda dinamică este o tehnologie ce stimulează o rezonanță celulară revitalizantă care produce efecte antiaging, reduce ridurile și liniile de expresie hidratează intens pielea și hrănește în profunzime. Bucură-te de aceste beneficii și multe altele de încă de la prima programare.

Omnia Spa & Fitness: pachet și abonament Valentines!

Omnia Spa - Oferte Valentine's Day 2018

De Valentine’s Day, mănânci, bei, te relaxezi în doi

Vă așteptăm împreună cu jumătățile voastre la Omnia Fitness & Spa să petreceți o #ZiDeRelaxare la piscină, jacuzzi, baie turcească, saună uscată și terapie kneipp. Din partea casei, primiți 2 pizza, 2 sticle de Prosecco și prosoape. 

Pachetul pentru 2 persoane este de 160 lei.
Oferta este valabilă în perioada 7 – 28 februarie 2018, mai multe detalii aici. 

Abonament: By My Fit Valentine

Pentru toți îndragostiții de sport, am pregătit o oferta specială de cuplu: Abonamentul Be my FIT Valentine. Valabil pentru achiziționare doar în perioada 7-17 februarie, la super prețul de 300 lei / lună / 2 persoane, cumpără-l aici.

Asimetric Studio: Beautiful in Love

Asimetric Studio - Oferta 2018 - Beautiful in Love

Ofertă Valentine’s Day: Beautiful in Love

  • Aranjat de zi + Machiaj cu gene Păr scurt 140 lei; 
  • Aranjat de zi + Machiaj cu gene Păr mediu 148 lei; 
  • Aranjat de zi + Machiaj cu gene Păr lung 156 lei; 

Oferta este valabilă pentru programările din perioada 12.02.2018 – 17.02.2018

Alege pachetul potrivit ție și programează-te aici

Centrul de Recuperare MIRA: shop caritabil 

Asociația Un Zâmbet cu MIRA, desfășoară un proiect de responsabilitate socială ce vizează strângerea de produse hand made (exp: tablouri, sculpturi, produse ceramice, etc.) pentru a fi mai apoi vândute în magazinul online al asociației, iar toate fondurile vor fi destinate susținerii ședintelor de terapii ale copiilor din familii defavorizate. Același lucru este valabil și pentru ședințele de kineto sau masaj, deci ce zici de o programare?

Salon Laura: program prelungit

Datorită numărului mare de solicitări, salonul Laura își prelungește programul: începând cu luna februarie orarul lor de funcționare este 08:00 – 20:00.
La următoarea vizită în salon nu uita să întrebi și de cardurile de fidelitate și de ofertele de care poți beneficia prin intermediul lor.
By | 2018-03-27T13:29:06+03:00 februarie 8th, 2018|Noutăți|0 Comments
UA-48482636-5