Mesaje de 8 martie pentru clientele businessului tău

 

8 mesaje de 8 martie pentru clientele tale

Indiferent de tipul de business și de aria de activitate, experiența oferită clienților este adesea ceea ce îi determină să se întoarcă și să reapeleze la serviciile tale. Aceasta este deseori dată de gesturi mici, care pot să solicite puțin efort, dar pot să facă o mare diferență.

Luna martie se apropie cu ocazii precum Mărțișor (1 martie), Ziua Femeii (8 martie) și începutul primăverii (echinocțiul având loc pe 20 martie anul acesta), oferind un prilej bun pentru businessuri din diverse domenii, în special cele din zona frumuseții, de a transmite clienților un semn de apreciere sau un mesaj care să-i bucure.

Vrem să te ajutăm în această privință, dându-ți câteva idei de mesaje frumoase pe care ai putea să le transmiți clientelor și colaboratoarelor tale cu ocazia zilei de 8 martie. Poți să le trimiți prin SMS, email sau chiar în format print pentru a transmite pur și simplu un gând bun sau poți să le atașezi unor promoții speciale legate de această ocazie pe care vrei să le comunici.

8 Mesaje de 8 Martie:

  1. Meriți să ți se spună mulțumesc pentru tot ceea ce faci în fiecare zi și pentru că-i faci pe cei din jurul tău fericiți. Mulțumim că exiști și la mulți ani de 8 martie!
  2. Îți dorim o zi așa cum ești și tu – minunată și specială! La mulți ani de Ziua Femeii!
  3. Ziua aceasta îți aparține. Fii mândră, simte-te specială și sărbătorește cu multă bucurie. La mulți ani de 8 martie!
  4. Așa cum primăvara face ghioceii să înflorească în jurul tău, așa îți dorim să înflorească zâmbetul pe chipul tău în fiecare zi, dar în special azi. La mulți ani de 8 martie!
  5. 8 martie e încă un prilej de a sărbători femeile din jurul nostru și importanța pe care o au în viața noastră, indiferent de rolul pe care-l joacă. La mulți ani de Ziua Femeii și mulțumim că exiști!
  6. Meriți să fii pe deplin fericită azi, de Ziua Femeii, dar și în fiecare clipă din fiecare zi ce urmează! Îți dorim (la) mulți ani de clipe fericite!
  7. Primăvara aduce cu sine vivacitate, bucurie și frumusețe. Îți dorim ca primăvara să îți umple zilele cu toate acestea și multe împliniri. La mulți ani de 8 martie!
  8. 8 martie ne reamintește că femeile din viața noastră, indiferent de rolul pe care îl îndeplinesc, merită tot respectul și toată aprecierea din lume. Îți dorim multă bucurie și la mulți ani de Ziua Femeii!

Să-ți fie luna martie minunată!

8 mesaje de 8 martie

P.S. Dacă ai un business bazat pe programări, cum ar fi un salon de frumusețe de exemplu, Calendis Business este aplicația de gestionare eficientă a programărilor care îți permite să-ți ții toți clienții și datele de contact ale acestora într-o listă organizată în care poți să-i găsești ușor atunci când ai nevoie.

Aplicația îți mai oferă numeroase alte funcționalități, printre care posibilitatea de a crea grupuri de clienți pentru a-i organiza în funcție de specialiștii la care se programează, a le trimite mesaje personalizate sau a le oferi prețuri speciale.

Dacă vrei mai multe detalii, trimite-ne un email pe adresa: contact@calendis.ro.

By | 2018-03-27T13:38:58+03:00 februarie 22nd, 2018|Lifestyle|0 Comments
UA-48482636-5