3 Motive pentru care trebuie să vii la Beauty Forum Cluj 2016

calendis beauty forum cluj napoca 2016

   În luna martie sărbătorește frumusețea!

Cel mai așteptat eveniment de beauty din Transilvania își deschide porțile pentru cea de-a patra ediție, care va avea loc anul acesta într-o locație nouă și care aduce la Cluj cele mai noi trenduri în frumusețe și câțiva dintre reprezentanții de renume ai industriei. Te așteaptă zeci de reduceri, expozanți de marcă, concursuri și multe alte surpize!

Așadar, notează-ți în agendă! În perioada 5-6 martie, ești invitat special la Beauty Forum Cluj 2016!

beauty forum cluj - calendis

Nu te-am convins? Iată 5 motive pentru care nu poți lipsi de la Beauty Forum Cluj 2016

  1. Pentru că vei cunoaște cele mai noi trenduri în frumusețe direct de la profesioniști

În fiecare an, Beauty Forum aduce înainte publicului, profesioniști renumiți din țară și din străinătate care prezintă inovațiile industriei în materie de cosmetică și tratamente de îngrijire, nailart, make-up și hairstyling. Descoperă cele mai bune produse recomandate de specialiști, cele mai în vogă tendințe în funcție de sezon, palete de culori și tehnici inovative de la maeștrii frumuseții!

Diana Gulan – coordonator trainer al Școlii de Dermatocosmetică și Make-Up Professional Fancy și Master International Trainer, membru al echipei internaționale de traineri Nouveau Contour Global. A susținut peste 2.000 de ore de cursuri, masterclass-uri și workshop-uri în cadrul echipei Nouveau Contour.

Andreea Bila –  make-up artist din 2005, make-up trainer din 2015. A urmat diferite cursuri de make-up, atât în țară, cât și în străinătate, a urmat Școala de Make-up, Teatru și Film din Budapesta, diferite cursuri, seminarii, masteclass-uri organizate de Școala Atelier Paris Timișoara și a participat la numeroase competiții internaționale de make-up.

Alex Rădulescu king of make-up, cu o experiență de peste 13 ani. Este un make-up artist de talie internațională, de-a lungul carierei sale colaborând atât cu vedete de peste hotare cât și cu branduri precum Dior, Yves Rocher Paris sau Make-Up Atelier Paris. A reușit să își pună amprenta unică și asupra multor evenimente cunoscute cum ar fi Dansez pentru tine, Callatis, Miss Diaspora, Miss World Romania, Romanian Music Awards, Miss Universe Romania sau Eurovision 2008.

Anetta Janosi – trainer Pearl Nails, Campioană Națională și Internațională în 2015 a României în categoria de Profesioniști/Construcție. A obținut locul II la Campionatul Internațional al Ungariei la Construcție Nail și a urmat numeroase cursuri de perfecționare în țară și în străinătate.

2. Pentru că te vei bucura de zeci de promoții la produse și servicii oferite de branduri renumite

Descoperă programe, produse și servicii oferite de peste 40 de expozanți din toate ariile industriei de beauty: coafură, cosmetică, manichiură și pedichiură, spa, sau îngrijire corporală. Ai posibilitatea de a le achiziționa la prețuri promoționale sau chiar de a te bucura de cadouri din partea brandurilor de top în frumusețe.

3. Pentru că te vei întâlni cu Calendis

calendis beauty forum 2016

Mai mult decât un spectacol de frumusețe și culoare, Beauty Forum este o platformă care deschide oportunități de business în rândul profesioniștilor din domeniu și oferă posibilitatea de a crea rețele de networking active, prin care construiesc împreună o lume mai frumoasă!

Tehnologiile inovative în acest domeniu sunt îmbrățișate cu ușurință în folosul specialiștilor și al clienților acestora. De aceea, participarea echipei Calendis la acest eveniment nu este deloc întâmplătoare. Dacă scopul congresului de beauty este acela de a aduce înaintea participanților cele mai noi trenduri în materie de frumusețe, Calendis vine în întâmpinarea nevoilor profesioniștilor, ușurându-le acestora munca prin intermediul inovațiilor pe care le propune.

Calendis Beauty înseamnă, așa cum ne place să îl numim, un salon tehnologizat, care oferă posibilitatea unui management inteligent și eficient al clienților. Calendis nu doar revoluționează sistemul programărilor, ci vine în sprijinul specialiștilor care știu că clienții lor merită mai mult: o experiență completă de îngrijire și răsfăț.

Vrei un motiv în plus?

Pentru că vei putea câștiga premiile oferite de Nail Art Professionals Studio și Catwalk by Ramona Mîndru

Nu venim fără surprize așa că nu rata ocazia de a te înscrie în concursul nostru!

Ai șansa de a câștiga premii de la două saloane de top din Cluj Napoca. Calendis te răsfață cu premii oferite de Nail Art Proffesionals Studio și Catwalk by Ramona Mîndru dacă participi la tombola desfășurată în cadrul evenimentului.

Ce trebuie să faci? Vino la standul Calendis sau găsește orice reprezentant al echipei și spune-i că vrei să participi la concurs. Punem la bătaie 8 premii speciale dar și alte surprize pe care nu trebuie să le ratezi!

Urmărește-ne pe pagina oficială Facebook Calendis unde te vom ține la curent cu noutățile evenimentului!

By | 2017-06-14T17:38:10+03:00 februarie 17th, 2016|Evenimente|1 Comment
UA-48482636-5