8 Mesaje de 8 Martie pentru clientele salonului tău

clienti calendis

Există foarte multe modalități de a-ți fideliza clienții. Uneori însă, cele mai mici gesturi care suprind plăcut, fac cele mai mari diferențe.

Fiecare dintre noi își dorește să se simtă special iar dacă știi cum să folosești asta în relația cu clienții tăi, ai la îndemână o strategie de fidelizare economică și eficientă.
Atunci când le oferi celor care te aleg ceva în plus față de serviciile pe care le solicită, poți schimba modul în care te percep: de la un simplu ofertant de servicii la un brand pe care îl apreciază, în care au încredere.

Această abordare are un impact cu atât mai mare în industria frumuseții, în special pentru că în acest domeniu experiența oferită clienților este adesea ceea ce îi determină să se întoarcă.

În prag de 8 Martie, saloanele se înfrumusețare sunt cele care trebuie să ridice ștacheta în ceea ce le privește pe reprezentantele sexului frumos. Acesta este un moment de bun augur pentru a sărbători frumusețea feminină în toate formele ei și de a le transmite clientelor tale un semn de apreciere.

Înainte de te speria că o astfel de acțiune îți pot consuma prea mult timp într-o perioadă deja aglomerată, ne-am gândit să venim în ajutorul tău!

Te ajutăm să le transmiți clientelor tale un gând bun cu ocazia zilei de 8 Martie, prin intermediul campaniilor prin SMS pe care le trimite direct din platforma Calendis.

Mai mult decât atât, dacă nu stai prea bine cu inspirația, ți-am pregătit și 8 sugestii de mesaje de felicitare pe care le poți trimite clientelor tale!

8 Mesaje de 8 Martie:

  1. Primăvara să vă aducă numai împliniri frumoase și sănătate iar bucuria acestei zile să vă însoțească pretutindeni! Vă dorim un 8 Martie cât mai senin!
  1. Femeia înseamnă frumusețe, bunătate și dragoste. Îți mulțumim că faci lumea mai frumoasă în fiecare zi! La mulți ani!
  1. O femeie frumoasă, o prietenă minunată sau o mamă deosebită, indiferent de rolul tău, ești specială! Ne-am gândit să îți amintim asta! La mulți ani!
  1. De 8 martie îți dorim o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea pe care o meriți!
  1. 8 Martie este ziua în care sărbătorim femeia pentru ceea ce are ea mai de preț: sensibilitate, tandrețe și frumuseţe. Vă dorim o primăvară minunată!
  1. Îți dorim o zi de 8 Martie exact așa cum ești tu: specială! Bucură-te că ești femeie! La mulți ani!
  1. 8 Martie este ziua în care oricărei femei trebuie să i se aminteasca cât este de frumoasă, specială și iubitș. Iți multumesc că exiști! La mulți ani de Ziua Femeii!
  1. Zâmbește! Azi e despre lucrurile care fac lumea mai frumoasă: tandrețea, puterea și dragostea. Azi e despre tine! La mulți ani de 8 Martie!

De 8 Martie sărbătorește frumusețea! Dar nu uita că și tu faci parte din ea! Bucură-te că ești femeie!

Calendis vă urează o primăvară plină de culoare! 

La mulți ani!

By | 2017-06-14T17:37:05+03:00 martie 4th, 2016|Noutăți|0 Comments
UA-48482636-5