Ziua bună începe cu Calendis

Calendis look tv

Dacă nu ați urmărit ediția din 15 septembrie a emisiunii matinale ”Ziua Bună” difuzată pe Look TV, vă spunem noi ce ați pierdut. Echipa Calendis a onorat invitația de a vorbi despre inovația care, sperăm noi, va face mulți utilizatori fericiți și îi va ajuta să devină mai organizați și mai eficienți. Și cine altcineva ar fi fost mai în măsură să vorbească despre aplicația noastră, decât Alexandra Băban, managerul de produs al Calendis.

”Aplicația se adresează oamenilor care au afaceri bazate pe programări și nu e o aplicație doar pentru programări, e și o aplicație pentru managementul relației cu clienții.” – Alexandra Băban

Alexandra a povestit despre Calendis cu același entuziasm pe care l-am împărtășit fiecare dintre noi, membrii echipei, în cadrul discuțiilor care au dat naștere conceptului Calendis, satisfacția și bucuria noastră fiind de două ori mai mare acum, când aplicația este deja funcțională iar feedback-ul primit din partea utilizatorilor este unul pozitiv.

Calendis este o platformă de management inteligent, dedicată tuturor celor pentru care organizarea eficientă, dezvoltarea continuă și grija pentru clienți și angajați reprezintă reperele fundamentale pe baza cărora își gestionează afacerea. Complexitatea aplicației permite un sistem de organizare si monitorizare riguros, conceput tocmai pe baza grijilor și nevoilor pe care le-am descoperit în rândul publicului nostru țintă, de la calendare interactive, baze de date și rapoarte complete, până la o interfață prietenoasă, ușor de accesat și folosit de oriunde și oricând.

Dar pentru că vrem să vă ținem la curent cu toate detaliile legate de dezvoltarea aplicației Calendis, de caracteristicile și funcționalitățile suplimentare de care vă veți putea bucura, la care echipa lucrează în continuare, vă invităm să vă începeți ”Ziua Bună” vizionând interviul acordat de Alexandra în cadrul emisiunii.

By | 2017-06-15T12:22:05+03:00 octombrie 13th, 2015|Evenimente|0 Comments
UA-48482636-5