Spune ”Adio!” programărilor ratate! Iată soluția!

programari de pe telefon

Fără îndoială, în ultimii ani, nivelul de competitivitate pe piața serviciilor a crescut exponențial. În acest context, micii antreprenori au fost nevoiți să găsească modalități cât mai inovative de a se diferenția de competitori și de a menține rentabilitatea afacerii lor. Un lucru însă nu s-a schimbat. Fie că vorbim de cabinete medicale de ultimă generație, saloane de înfrumusețare sau săli de fitness de top, toate aceste business-uri se confruntă cu o problemă comună: programările ratate.

Într-o lume ideală, clienții s-ar prezenta cu punctualitate la fiecare consultație sau ședință programată iar programul specialiștilor ar fi întotdeauna respectat. Din păcate, realitatea este adesea foarte diferită – stilul de viață agitat și sarcinile cotidiene ne fac să uităm deseori cu ușurință de programările făcute, mai ales cu săptămâni sau luni înainte.

Din acest motiv, rata programărilor care nu sunt onorate poate deveni alarmantă pentru un business a cărui venituri se bazează exclusiv pe încasările venite din prestarea unor servicii. Pentru un astfel de business, o programare ratată înseamnă timpul pierdut al unui specialist care trebuie plătit oricum, resurse irosite și o oportunitate ratată de a servi un alt client în acel interval orar.

    Scapă de grija programărilor ratate!

Pentru orice problemă, există cel puțin o soluție. Până nu demult, apelurile telefonice recurente erau cea mai populară metodă de a evita programările ratate, dar nu și cea mai eficientă. Costurile destul de mari, timpul pierdut pentru a suna fiecare client în parte și indisponibilitatea acestora de a răspunde la telefon sunt doar câteva dintre dezavantajele acestei metode.

Noi suntem de părere că uneori, soluțiile cele mai simple sunt cele mai bune! În cazul problemei programărilor ratate, vă propunem o soluție practică și ieftină: alerta prin SMS!

solutie programari ratate Calendis

    Știai că SMS-ul este serviciul cu cea mai mare rată de utilizare din lume? 

Este adevărat! La mai bine de 24 de ani de la lansarea acestui serviciu, SMS-ul își păstrează poziția de lider în preferințele utilizatorilor, bucurându-se de mai multă popularitate decât alte servicii de comunicare și socializare precum Facebook Messenger, WhatsApp, Skype sau chiar platformele de E-mail.

Peste 96% din utilizatorii de smartphone-uri folosesc în permanență serviciul de SMS iar această cifră înseamnă cu atât mai mult cu cât în România, 1 din 2 români este deținătorul unui dispozitiv smartphone. Iar dacă aceste date nu te-au convins că SMS-ul este unul dintre cele mai puternice instrumente prin care poți ajunge la clienții tăi, poate următoarele date o vor face: statisticile arată că 98% SMS-urile primite sunt deschise de către destinatari chiar în primele secunde.

Așadar, cum poți scăpa de grija programărilor ratate? Simplu! Amintește-le clienților sau pacienților tăi de programarea făcută printr-un SMS automat! Nu mai pierde timpul cu apeluri telefonice repetate și nu-ți mai face griji dacă clienții tăi se vor prezenta sau nu! Serviciul tău de alertă SMS poate face asta pentru tine!  Pe lângă faptul că te scapă de o bătaie de cap, un astfel de serviciu le arată clienților tăi că ești un adevărat profesionist și că îți pasă de cei care aleg business-ul tău.

Avantajele financiare sunt de asemenea destul de atractive dacă te gândești că prevenind o singură programare ratată, acoperi costul lunar al unui serviciu care îți oferă mai mult timp, mai multe programări onorate, mai mulți angajați și clienți mulțumiți!

Spune „Adio!” programărilor ratate! Prin Calendis, clienții tăi sunt notificați automat prin SMS de fiecare dată când își fac o programare! Iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care merită să alegi Calendis pentru afacerea ta!

By | 2017-06-14T17:05:39+03:00 septembrie 12th, 2016|Educativ|0 Comments
UA-48482636-5