Tehnologia este la modă în saloanele de înfrumusețare din Cluj-Napoca. Descoperă-le!

Saloanele de înfrumusețare din Cluj sunt mereu în pas cu cele mai noi tendințe: lucrează cu profesioniști care-ți conferă un look actual, te primesc într-un decor modern și își gestionează activitatea folosindu-se de tehnologie. Aici intervine Calendis care ușurează modalitatea prin care ajungi pe scaunul de la coafor și felul în care comunici cu salonul tău preferat. Totul se face de pe telefon, fără a mai fi nevoit să suni la recepție și fără a trebui să îți mai notezi data și ora programării.

Lângă saloanele de top prezente deja pe Calendis s-au alăturat altele: unele noi atât pe piață cât și în platforma noastră, altele cu vechime în acest market.

Bishōjo, situat pe strada Romulus Vuia nr. 18, te primește într-un decor modern-chic unde beneficiezi de servicii de hairstyle, cosmetică și make-up, dar și servicii pentru bărbați – tuns și întreținere barbă.

Te poți programa aici: https://www.calendis.ro/cluj-napoca/bishojo/b

Ara Studio s-a născut din pasiune și din dorința unui loc în care oamenii să se simtă bine și să se deconecteze de la rutina de zi cu zi. Pe lângă serviciile de coafor, make-up, tuns, vopsit și tratamente pentru păr, Ara Studio îți pune la dispoziție și cursuri în care înveți cum să-ți faci singură coafura.

Îi găsești pe strada Mircea Eliade nr. 8 și te poți programa aici: https://www.calendis.ro/cluj-napoca/ara-studio/b.


Pe cei de la Create Beauty Salon îi găsești în Florești, pe strada Sub Cetate nr. 214, într-o locație elegantă, unde ai parte de servicii de cosmetică, epilare cu Laser Dioada,  epilare cu ceară clasică și tratamente faciale.

Te poți programa aici: https://www.calendis.ro/floresti_cj/create-beauty-salon/b


Cu o vechime pe piață de 12 ani, Atelier de Înfrumusețare răspunde așteptărilor femeilor prin calitate și profesionalism. Cosmetică, manichiură, pedichiură și diferite pachete de servicii, ai parte de toate la locația de pe strada Nicolae Titulescu nr. 33.

Fă-ți o programare aici: https://www.calendis.ro/cluj-napoca/atelier-infrumusetare-cluj/b

By | 2019-01-31T15:02:44+03:00 ianuarie 31st, 2019|Echipa|0 Comments

Leave A Comment

UA-48482636-5