Noi barbershop-uri la care te poți programa online prin calendis.ro

În ultima lună ni s-au alăturat pe platforma de programări online calendis.ro două businessuri cu profil asemănător, dar din orașe diferite.

Vorbim de Ruben’s Barbershop din Cluj-Napoca și de The Godfather Barbershop din Constanța.

Ruben’s Barbershop, situat în Cluj-Napoca, pe strada Oașului nr. 86-90, este locul în care te așteaptă oricând îți dorești un tuns clasic, un bărbierit profesionist, un contur sau o aranjare a bărbii, sau pur și simplu o schimbare de look.

Noul barbershop, deschis de curând în Cluj-Napoca, este un proiect în continuă dezvoltare, în care accentul cade pe calitate, devotament și pasiunea pentru meserie.

Clienții care vin pentru serviciile profesioniste de barbershop pot să achiziționeze produse pentru îngrijirea părului și a bărbii, și se pot bucura de un ceai cald sau o cafea din partea casei.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

The Godfather Barbershop își așteaptă clienții în centrul Constanței, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 121, cu servicii precum aranjat barbă, bărbierit cu prosop cald, vopsit barbă, black mask, shave capilar și, bineînțeles, tuns.

Pe lângă serviciile profesioniste oferite, The Godfather Barbershop intenționează să fie un club destinat domnilor care își respectă până în cel mai mic detaliu înfățișarea și care apreciază cu adevărat importanța serviciilor unui barber profesionist.

Îndată ce trec pragul celui mai nou barbershop din Constanța, clienții sunt îndată întâmpinați de o atmosferă retro, inspirată din barbershop-urile americane și englezești de altă dată, unde tradiția se îmbină cu pasiunea pentru meserie și respectul pentru clienți.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Cele două barbershop-uri au ales să folosească Calendis Business pentru gestionarea organizată a programărilor, monitorizarea activității și întreținerea unei relații bune cu angajații lor și clienții care apelează la serviciile lor.

Pentru a le oferi clienților posibilitatea de a-și face programări online, ambele barbershop-uri și-au făcut profil public pe platforma de programări online calendis.ro unde sunt afișate toate serviciile oferite și detaliile acestora.

Vezi aceste servicii și încearcă-le făcându-ți programare online aici:

The Godfather Barbershop – Constanța  și  Ruben’s Barbershop – Cluj-Napoca

By | 2018-03-26T09:55:29+03:00 ianuarie 12th, 2018|Noutăți, Povești Calendis|0 Comments
UA-48482636-5