Lavanda Sky Beauty Clinique: un nou business ce a ales Calendis pentru gestionarea fluxului de programări

Lavanda Sky progamări online Calendis

De luna aceasta clujenii (și nu numai) pot să își facă programări online prin Calendis la una dintre cele mai noi clinici de estetică și remodelare corporală din județ (posibil și din țară): Lavanda Sky.

De la inaugurarea din Martie 2016 și până în prezent, peste 3000 de clienți au beneficiat de gama largă de servicii pentru înfrumusețare, remodelare corporală și relaxare într-un ambient profesionist și extrem de plăcut. 

Cel mai apreciat serviciu oferit de Lavanda Sky este tratamentul de microneedling, utilizat în tratarea alopeciei. Metoda este una sigură, eficientă și rapidă. Tratamentul se efectuează cu ajutorul unui dispozitiv medical de ultimă generație, dotat cu un sistem inovativ de micro-ace, ce are rolul de a deschide sute de microcanale din pielea scalpului, favorizând pătrunderea substanțelor active utilizate cu pânâ la 90%, rezultând în îmbunătățiri vizibile într-o perioadă scurtă de timp. 9 din 10 pacienți observă rezultate vizibile după primele 4 ședințe. Numărul recomandat de ședințe este 8-12, realizate la intervale de timp de 7-10 zile. După un an se recomandă 1-2 ședințe de întreținere.

Pentru îngrijirea tenului, Lavanda Sky propune mai multe tipuri de tratament: microneedling, microdermabraziune, tratament Dermaoxy (cu oxigen hiperbaric), tratament dermato-cosmetic Deluxe. Merită menționat și faptul că Lavanda Sky este una dintre puținele locații din Cluj-Napoca ce practică tratamentul DermaOxy. Acesta implică utilizarea unui aerograf, asupra stratului profund al pielii, pentru a o hidrata cu un ser antioxidant. Tratamentul are efecte sesizabile încă de la prima ședință, lăsând tenul luminos, hidratat și vitaminizat. Esența tratamentului DermaOxy constă în utilizarea oxigenului pur alături de alte substanțe comestice antiaging ce au un grad ridicat de ingrediente active. Scopul tratamentului este de a regenera celulele pielii și de a-i conferi un grad de elasticitate mai mare, fapt ce se concretizează în diminuarea ridurilor, dispariția sebumului și o hidratare mai intensă datorită moleculelor de oxigen ce pătrund rapid în straturile profunde ale pielii.   

Clinica oferă de asemenea mai multe tipuri de masaj: de relaxare, simplu sau cu roci vulcanice, masaj anticelulitic, masaj la 4 mâini, masaj cu bețe de bambus sau masajul terapeutic. Tratamentele SPA susțin reducerea stresului și redobândirea echilibrului intern, reglarea metabolismului și stabilizarea greutății corporale, prevenirea și tratarea bolilor precum și relaxarea. Capsula Clinique din cadrul Lavanda Sky poate fi folosită pentru hidroterapie, duș clasic, vibromasaj, saună umedă, meloterapie sau aromaterapie.

Cele mai recente servicii introduse de Lavanda Sky se bazează pe produse marca Ericson Laboratoire Paris și sunt recomandate pentru tratarea acneei, pentru hidratarea intensă a tenului și pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor. 

Clinica Lavanda Sky este prevăzută cu aparatură de ultimă generație și oferă tratamente estetice, de întreținere corporală și înfrumusețare, masaje și terapii spa.

Sperăm că te-am făcut cel puțin curioasă sau curios în legătură cu serviciile și terapiile oferite de Lavanda Sky și te invităm să-ți faci programări online la ei de oricâte ori ai nevoie prin profilul lor public de pe calendis.ro.

By | 2018-03-26T09:35:12+03:00 iulie 5th, 2017|Noutăți, Povești Calendis|0 Comments
UA-48482636-5