Programări online la Asimetric Studio, un nou salon de beauty din Cluj-Napoca

programari online Asimetric Studio

Cel mai recent business care a ales să folosească Calendis pentru managementul afacerii și al programărilor este un salon de înfrumusețare deschis anul acesta în Cluj-Napoca, pe strada Bună Ziua, la numărul 39a, blocul E6C.  Și poți să îți faci programări online la ei prin profilul lor public de pe Calendis, aici.

Asimetric Studio oferă o gamă largă de servicii de coafor, machiaj profesionist și manichiură.

Hairstyliștii de la Asimetric te pot ajuta cu aranjarea și tunsul părului, realizarea unor coafuri mai interesante, pentru momentele speciale din viața ta, sau doar pentru a-ți revigora imaginea personală atunci când simți nevoia unei schimbări de look. Poți apela la ei pentru menținerea părului vopsit, realizarea unui permanent, vopsirea rădăcinilor, realizarea șuvițelor, indiferent de lungimea părului, precum și aranjare.

Printre serviciile de coafor oferite de Asimetric Studio se află și masajul capilar. În cazul în care nu știai, masajul capilar nu te ajută doar să te simți incredibil de relaxat, ci ajută și lupta împotriva mătreții, calmează mâncărimile și scalpul iritat, crește rezistența părului și capacitatea acestuia de a se proteja împotriva factorilor de mediu, a tratamentelor chimice, excesului de produse de styling și a razelor UV, iar aplicat frecvent ajută vizibil la obținerea unui păr mai ușor de aranjat, mai moale și mai strălucitor.

Tot ei te pot consilia și în ceea ce privește cea mai bună formă sau lungime a părului în funcție de fizionomia și personalitatea ta.

Tipurile de machiaj pe care specialiștii Asimetric le oferă includ machiajul pentru ziua nunții, machiaj de zi sau de seară, pentru orice fel de eveniment.   

Așa că, indiferent dacă te pregătești pentru un eveniment important din viața ta sau cauți pur și simplu un salon de îngrijire personală mai aproape de tine, te invităm să îți faci o programare online la unul din serviciile oferite de Asimetric Studio aici.

By | 2018-03-26T09:31:19+03:00 iunie 28th, 2017|Noutăți, Povești Calendis|0 Comments
UA-48482636-5