Calendis | Nu toate programările sunt la fel

Calendis programari online

Data trecută am povestit despre cum arată Calendis și am promis că revenim cu câteva cuvinte despre tipurile de programări online care se pot face cu ajutorul Calendis.

Așadar, primul tip de programare este și cel mai des înâlnit și cel mai ușor de făcut – programarea simplă.  Trebuie doar să selectezi data (ora se autocompletează în funcție de unde dai click), alegi serviciul care urmează a fi prestat, persoana care presetează serviciul (în cazul în care folosești acest sistem ca și administrator și ai mai mulți angajați, altfel angajatul poate să-și programeze singur clientul), treci numele și prenumele clientului, precum și o adresă de e-mail sau număr de telefon în cazul în care dorești să trimiti notificările automate către acesta și eventual treci și notițe de interes legate de acest client – după care programarea a fost făcută.

Programările concomitente în schimb sunt utile profesioniștilor care se ocupă de mai mulți clienți în același timp, de exemplu stiliștilor, care de obicei se ocupă chiar și de 3 cliente deodată. În acest caz, procedeul de programare este identic cu cel simplu, atât doar că sistemul permite suprapuneri pe același orar pentru același angajat.

În ceea ce privește programările multiple, Calendis excelează și la acest capitol. Aceste tipuri de programări sunt ideale pentru săli de sport, coaching-uri în grup și activități de grup cu durată fixă de timp și număr flexibil de participanți. Tot ceea ce trebuie făcut este setarea numărului maxim de participanți și completarea datelor ca și la o programare simplă.

Așadar, indiferent care sunt nevoile voastre în materie de programări, Calendis le face față cu ușurință. Data viitoare vom povesti despre baza de date cu clienți si felul în care aceștia vor putea să-și facă singuri programările. Până atunci însă puteți să vedeți live cum arată și funcționează Calendis.

 

By | 2017-06-15T13:56:50+03:00 decembrie 3rd, 2014|Noutăți|0 Comments
UA-48482636-5