Parteneriat ContaKeeper si Calendis

calendis contakeeper

Calendis este platforma care îți oferă un calendar online bine organizat, o evidență clară a volumului de muncă și a clienților care îți trec pragul și o unealtă pentru promovare.

Ai totul pus la punct și știi ce ai planificat pentru mai târziu. Şi totuşi, ştii că urmează să te ocupi şi de facturile pe care le-ai tot amânat. Alte programări, alte drumuri la contabil. Cum ar fi dacă ai avea mereu cu tine un ajutor? Ei, bine, aici intervine Contakeeper – contabilul tău de buzunar.

Contakeeper este o platfomă online de înregistrare și emitere a documentelor financiar-contabile destinată micilor întreprinzători. Soluția îmbină avantajele managementului online al documentelor cu disponibilitatea permanentă a unui expert contabil.

ContaKeeper este practic un contabil pe care îl porți mereu la tine în buzunar, clienții platformei având acces la toate rapoartele contabile. Ei pot emite facturi online, pot urmări plata acestora și pot trimite în mod automat notificări de plată beneficiarilor. În ceea ce privește cheltuielile, clienții ContaKeeper trebuie doar uploadeze o poză sau un scan al documentelor contabile. Mai departe, echipa de contabili se ocupă de înregistrarea acestora, de întocmirea declarațiilor fiscale și depunerea lor la Administrația Financiară în termenele prevăzute, de evidența salariilor, întocmirea OP-urilor pentru furnizori și taxe locale, completarea documentele de leasing sau credit, lista completă putând fi găsită pe http://contakeeper.ro/servicii/

În plus, aplicația oferă clienților posibilitatea de a-și compara diverși indicatori financiari cu aceia ai unor companii similare, oferind astfel o imagine mai clara a performanței financiare.

Nu trebuie să îţi faci griji pentru documentele tale. Contakeeper securizează şi stochează informaţiile pe care le trimiţi, astfel nu există riscul să le pierzi. Toate înregistrările rămân intacte, chiar şi când nu mai poţi spune acelaşi lucru despre computerul tău.

Pentru clienții Calendis, serviciile ContaKeeper sunt oferite la un preț redus cu 20% timp de un an de zile.

By | 2017-06-15T13:55:41+03:00 februarie 9th, 2015|Noutăți|0 Comments
UA-48482636-5