💌 Noutăți, oferte și multe altele | Mai

Cel mai nou business listat pe calendis.ro – Centrul Medical HalmaSan

Centrul Medical HalmaSan - Programări online prin Calendis

Centrul Medical HalmaSan oferă servicii de obstetrică și ginecologie caracterizate prin promptitudine și profesionalism la standarde europene, atât prin competența medicilor cât și prin aparatura de ultimă generație: 3D/4D, Doppler, Power Doppler etc.

Sediul centrului se află la adresa Cardinal Iuliu Hossu, nr. 57, Cluj-Napoca.

Vezi acum toate serviciile oferite în cadrul centrului și programează-te online la acestea pe calendis.ro.

 

Lavanda Sky: 25% reducere

Lanvanda Sky - 25% reducere

Una dintre cele mai moderne clinici de înfrumusețare din Cluj-Napoca, Lavanda Sky Beauty Clinique îți oferă 25% discount la toate tratamentele faciale, tratamentele corporale și abonamentele pentru astfel de tratamente în luna în care te-ai născut.

Oferta este valabilă doar pentru clienții Lavanda Sky.

Vezi aici mai multe informații despre tratamentele oferite și, dacă te-ai născut în luna mai, beneficiază de ofertă sunând la 0799.431.800.

 

Baza Sportivă Gheorgheni: Fă-ți rezervarea din timp

Baza Sportivă Gheorgheni - Rezervări online prin Calendis

Avem parte de vreme din ce în ce mai bună și tot mai multe persoane vor dori să profite de ea desfășurând activități în aer liber.

Amatorii de baschet, fotbal, tenis și tenis cu peretele pot practica sportul preferat la Baza Sportivă Gheorgheni după ce își rezervă terenul dorit pe calendis.ro.

Concurența este mai mare pentru anumite sporturi decât altele, în special în weekend și în a doua parte a zilelor, așa că fă-ți rezervarea din timp pentru a putea profita de vremea bună practicând sporturile preferate la Baza Sportivă Gheorgheni.

Rezervă acum!

Chiar dacă vremea favorizează practicarea sporturilor în aer liber, există persoane care preferă sporturile de interior. Acestor persoane dorim să le reamintim că, pentru pregătirea și desfășurarea Campionatului Mondial de Popice, în perioada 25.04-27.05.2018 nu se vor putea face rezervări la sporturi de interior (popice și tenis de masă) și că Baza Sportivă Gheorgheni le mulțumește pentru înțelegere.

 


Nu uita că te poți programa la serviciile tale preferate și prin aplicația de mobil:

Aplicatie mobil Calendis Android

Aplicatie mobil Calendis iOS

 

 

By | 2018-05-04T14:22:58+03:00 mai 4th, 2018|Lifestyle, Noutăți|0 Comments
UA-48482636-5