Noul website calendis.ro

Spre sfârșitul anului trecut am cerut părerea utilizatorilor noștri despre calendis.ro, platforma pe care își fac programări online. Datorită răspunsurilor primite și a dorinței de a oferi o experiență din ce în ce mai bună celor care își fac programări online și descoperă businessuri prin intermediul calendis.ro, am făcut câteva schimbări.

Pe scurt, aceste schimbări constă într-un design nou și procese mai rapide.

Primul loc în care aceste schimbări pot fi observate este pe homepage:

Cele mai importante schimbări de aici includ:

  • Butoanele distincte „Intră în cont” și „Înregistrează-te” (pentru utilizatori nelogați), separarea acțiunilor reducând pașii necesari în crearea unui cont.
  • Crearea butonului „Programările mele” (pentru utilizatori logați), oferind astfel acces rapid la una dintre cele mai relevante pagini pentru ei.
  • Mutarea selectorului de oraș în partea stângă a barei de căutare și includerea imediat după acesta a unui nou selector pentru alegerea categoriei (industriei) din care face parte businessul căutat.
  • Introducerea secțiunii „Programări viitoare”, pentru ca utilizatorii să le aibă în vedere oricând și să le acceseze rapid. Secțiunea va exista și pe alte pagini atunci când utilizatorii sunt logați.
  • Afișarea unor businessuri în locul iconițelor de categorie pentru a putea fi accesate rapid și afișarea topului serviciilor la care utilizatorii se programează prin calendis.ro ca linkuri, tot pentru acces rapid.

Pentru o navigare mai ușoară și mai rapidă, am implementat următoarele:

  • Bara de căutare apare acum pe majoritatea paginilor pentru ca utilizatorii să poată relua căutarea fără a mai fi necesară întoarcerea pe homepage.
  • Breadcrumbs sunt prezente în partea de sus pentru a permite întoarcerea pe paginile anterioare fără utilizarea butonului de Back din browser.

Alte aspecte implementate țin strict de cea mai importantă parte a platformei calendis.ro, și anume procesul de programare:

  • Am redus pașii procesului de programare pentru a-l face mai rapid, prin introducerea posibilității de selecție specialist/teren, dată și oră pe pagina serviciului.
  • Butonul „Înapoi” este acum mai vizibil pentru a facilita navigarea în cadrul procesului de creare a unei programări.

Vezi diferențele.

Secvența pașilor de programare înainte de redesign:

Noua secvență a pașilor de programare:

Utilizatorii care vor accesa acum platforma calendis.ro vor putea observa diferența și la nivelul paginilor de listare a businessurilor:

Deoarece listarea anterioară crea unor utilizatori impresia că businessurile listate oferă doar 3 servicii, am schimbat modul de afișare astfel încât să favorizeze accesarea paginilor individuale și vizualizarea tuturor serviciilor oferite de către businessurile respective. În plus, numele businessurilor și localizarea acestora sunt acum mai vizibile.

Componenta nou introdusă – harta cu pin-uri – permite o căutare a businessurilor în funcție de zonă (căutare mai specifică decât doar pe oraș). Prin click pe numele businessurilor care apar la hover peste pin-uri, utilizatorul poate accesa instant paginile businessurilor respective.

Te invităm să accesezi calendis.ro, să-ți faci o programare online la businessul preferat, să descoperi toate noile aspecte ale platformei și să ne spui ce părere ai despre acestea.

By | 2018-03-27T13:37:13+03:00 februarie 20th, 2018|Echipa, Noutăți|0 Comments
UA-48482636-5