Noi businessuri la care te poți programa prin calendis.ro

Calendis își întâmpină mereu utilizatorii cu noi business-uri din domenii variate la care se pot programa simplu și rapid. În aplicația noastră pentru desktop și mobil vor fi găsiți de acum și bărbierii prietenoși de la Milestone Barbershop și Vinnies Barbershop, specialiștii de la Salon Denise, și spațiile primitoare de la Wilson Office.

Milestone Barbershop este un loc dedicat bărbaților, aflat în Cluj-Napoca, în care programarea în prealabil este necesară. Maeștrii într-ale bărbieritului, tunsului și rasului cu brici întâmpină pe oricine în atmosfera vintage, prietenoasă a locației de pe Calea Moților nr. 92.

Intră pe Calendis pentru a le vedea orarul de funcționare, serviciile și locurile libere la care te poți programa în câteva secunde tot din același loc.

 

Salon Denise poate fi găsit tot în Cluj-Napoca, pe strada Fânațelor nr. 13A. Acolo specialiștii își întâmpină clienții cu o gamă largă de servicii din domeniul înfrumusețării. Styling, tuns, manichiură și alte servicii dedicate femeilor, însă și servicii dedicate bărbaților, inclusiv aranjat barbă.

Programează-te prin Calendis la serviciul dorit, fără a mai sta la telefon și fără a mai fi nevoit să întrebi recepționerul când sunt locuri libere.

 

Orădenii de la Vinnies Barbershop continuă tradiția frizeriilor clasice, într-un loc de siestă și relaxare al oricărui bărbat care se respectă. Se laudă cu cele mai bune echipamente disponibile pe piață, tehnologie de ultimă oră combinată cu experiență tradițională.

Sunt situați așadar în Oradea, pe strada Avram Iancu nr. 7, iar mai multe detalii legate de program, servicii și orele libere în care vă puteți programa, găsiți pe Calendis.ro.

 

Wilson Office vine în ajutorul tinerilor avocați, mediatori și consilieri care au nevoie să închirieze doar pentru câteva ore sau zile un birou în care să-și desfășoare activitatea pe care o au cu clienții. Situat strategic în zona Tribunalului, pe strada Pavel Roșca nr. 3, Wilson Office pune la dispoziție trei birouri utilate, iar accesul se face pe baza unui cod trimis prin SMS.

Vizualizarea locurilor disponibile, a orarului și realizarea închirierii unuia sau mai multor birouri, se poate face și de pe Calendis.ro.

 

Prin programările online, utilizatorii câștigă timp, deoarece aceștia nu mai sunt nevoiți să treacă prin procesul de căutare al numărului de telefon de la business-ul la care dorește să se programeze, să sune, să discute cu recepția, să întrebe detalii legate de orele la care poate fi primit și să țină minte toate datele programării. Utilizând Calendis.ro, aceștia văd din start zilele și sloturile disponibile în care se pot programa, nu sunt nevoiți să compromită orarul lor normal din cauză că recepționerul nu le prezintă toate sloturile valabile, au afișate toate serviciile businessului și locația acestuia, și primesc notificări prin SMS și/sau e-mail cu toate datele programării.

By | 2018-11-15T18:31:47+03:00 noiembrie 15th, 2018|Noutăți|0 Comments
UA-48482636-5