Cum arată săptămâna pentru businessurile și utilizatorii Calendis

Am analizat săptămânile ultimului an în perioada august 2017 – august 2018 comparând numărul de programări pentru fiecare zi din săptămână. Aceste informații ajută managerii de businessuri să-și aloce mai bine resursele și să-și ajusteze programul în funcție de cerere. Fiecare domeniu are o evoluție proprie așa că haideți să le vedem pe rând.

Luni și vineri, zile de vârf pentru serviciile de înfrumusețare

Pentru serviciile de înfrumusețare ziua în care clienții își fac cele mai multe programări este ziua de luni, cu un total de peste 20.000 de programări. Un nou început de săptămână pune pe agenda utilizatorilor Calendis și modul în care ei doresc să arate. Platforma de programări online sau aplicația mobilă, disponibilă pe AppStore și Google Play, ne ajută să facem o programare într-un timp extrem de scurt (în jur de un minut).

Programari pe săptămâna - servicii beauty

În schimb ziua în care se fac cele mai multe vizite (programări efectuate) la coafor, barbershop sau cosmetică este ziua de vineri. E absolut normal deoarece weekendurile sunt rezervate evenimentelor de diferite tipuri. Fie că e vorba de o nuntă, o recepție, un festival sau un eveniment business, utilizatorii Calendis țin la aspectul lor și investesc timp în servicii de înfrumusețare. De asemenea această creștere pe final de săptămână indică faptul că timpul petrecut la aceste servicii poate fi privit ca un timp alocat relaxării. Poți afla aici despre câteva provocări în a gestiona un business în domeniul beauty și cum Calendis Business te ajută să le rezolvi.

Începutul săptămânii e dedicat sănătății

Serviciile medicale beneficiază de o dinamică ușor diferită. Ziua de luni este dedicată planificării investigațiilor medicale, totalizând 25.000 de programări. Aparent începutul săptamânii e alocat pentru organizare atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

În ceea ce privește programările efectuate, vizitele la medic sunt distribuite destul de uniform de luni până joi, numărul de programări pe zi fiind în jur de 21.000.

Programari pe săptămâna - servicii medicale

O astfel de informație este utilă pentru cabinetele medicale pentru că pot să-și ajusteze programul de lucru și să facă față când numărul vizitelor crește semnificativ. Calendis Business ajută cabinetele medicale eliberând recepția de telefoane și permițându-i să aloce timp și atenție sporită pacienților programați. Aici găsești 5 idei pentru gestionarea timpului tău ca medic și cum Calendis te poate ajuta.

Sportul e o activitate pentru toată săptămâna (dar mai ales în weekend)

Utilizatorii Calendis care-și fac programări pentru activități sportive au două zile dedicate planificării. Luni și vineri sunt zilele favorite pentru programări, o treime din totalul programărilor fiind făcute în aceste zile.

Programari pe săptămâna - sport

Utilizatorii Calendis preferă activitățile sportive în weekend și există diferențe semnificative când comparăm numărul de programări efectuate în weekend cu cele efectuate luni. Sâmbătă și duminică adună fiecare cu 25% mai mulți amatori de sport decât ziua de luni în sălile de fitness și terenurile din bazele sportive.

Începând cu ziua de marți se observă o creștere constantă a numărului de programări dovedind că și oamenii cu un program aglomerat își dedică timp pentru sport și relaxare.

Aceste informații sunt de ajutor managerilor de baze sportive și săli de fitness pentru a stimula vizitele în perioadele neîncărcate. Calendis Business permite definirea de abonamente, inclusiv pentru perioade ale zilei sau zile specifice din săptămână. Aici poți afla mai multe despre această funcționalitate.

Fie că e vorba de fidelizarea clienților sau de management mai eficient în perioadele aglomerate, Calendis Business oferă aceste funcționalități și informații businessurilor care-și doresc o relație exemplară cu clienții și un nivel scăzut de stres pentru specialiștii lor.
By | 2018-09-05T13:33:23+03:00 septembrie 6th, 2018|Educativ, Noutăți|0 Comments
UA-48482636-5