Cum arată Calendis – O interfata prietenoasa si intuitiva

Calendis interfata intuitiva

Sau cum arată Calendis.

De când am început să prezentăm Calendis în diferite situații – târguri, meeting-uri și nu numai, am fost întrebați în primul rând cum arată Calendis  – așadar am decis să vă zicem câteva cuvinte despre calendar, care este motorul principal al Calendis. Dar cum o imagine face cât o mie de cuvinte, lăsăm imaginea să vorbească de la sine 🙂

Pe scurt, interfata Calendis prezintă un meniu de setări, clienți, calendar și sectiunea de ajutor. De asemenea, permite adăugarea de servicii ale companiei voastre, a angajatilor care se ocupă de acele servicii și orarul acestora – si mai mult de atât, permite și setarea duratei serviciilor pentru a avea atât o privire de ansamblu a zilei, săptămânii și lunii dar și pentru a planifica eficient volumul de lucru.

Fiecare angajat are setată o culoare pentru a-i distine rapid dintr-o singură privire asupra calendarului companiei.

Adăugarea unei programări se face extrem de simplu – printr-un click și completarea datelor programării. Iar dacă clientul există deja în baza de date e și mai simplu.

În curând clienții voștri o să-și poată face singuri programările, așadar o să vă scape de o grijă.

Data viitoare o să povestim pe scurt despre programări simple, concomitente și multiple – da, Calendis are deja  acestă funcționalitate implementată.  Până atunci însă vă recomandăm să va inscrieți pe calendis.ro și să incepeți să vă scăpați de povara unei agende.

 

By | 2017-06-08T16:03:27+03:00 noiembrie 26th, 2014|Noutăți|0 Comments
UA-48482636-5