10 000 de utilizatori și-au făcut cel puțin o programare online prin Calendis

cover calendis - programari rapide

Am atins primul moment-cheie din dezvoltarea aplicației noastre pentru programări online, simple și rapide, Calendis: 10 000 de utilizatori activi. Ce înseamnă asta? Înseamnă că 10 000 de persoane și-au creat cont Calendis și și-au făcut cel puțin o programare online, prin platforma calendis.ro, la un serviciu non-horeca din orașul lor.

Vezi ce servicii sunt pe platformă sau, daca nu găsești acolo business-ul tău preferat, spune-ne despre el aici.

Calendis e un software made in Cluj pentru programări, simplu și ușor de folosit, compus din două produse complementare: o soluție de business și o platformă pentru clienți.

Recent, aplicația a intrat pe lista aplicațiilor ce transformă Cluj-Napoca într-un veritabil smart-city, aplicația fiind implementată în cadrul bazei sportive publice Gheorgheni printr-un parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

Calendis: programări de oriunde, oricând

Programările realizate telefonic vor fi în curând o metodă depășită, iar Calendis este alternativa deja existentă și capabilă să preia și să îmbunătățească acest proces. Acum 17 ani nu ne puteam închipui că vom avea telefoane mobile la fel de performante ca și un calculator, dar iată că azi le avem și le folosim pentru o mulțime de „sarcini”, fie ele personale sau profesionale. Dar, dincolo de a prelua partea cu programările telefonice, valoarea produsului Calendis constă în a face accesibile afacerilor mici și mijlocii niște servicii care până acum erau folosite doar de companii mari. Vorbim desigur de componentele ERP (enterprise resource management) și CRM (client relationship management).” – Claudiu Câmpean, Product Manager

Pentru business-uri, Calendis este un instrument de management al activității, cu posibilitatea de administrare a calendarelor angajaților, a bazei de clienți și monitorizarea interacțiunilor acestora. Fiecare angajat are posibilitatea să-și introducă singur programările, în timp ce angajatorul poate urmări gradul de ocupare al acestora.

Aplicația business este prevăzută de asemenea cu o componentă de marketing ce permite firmelor să trimită e-mailuri promoționale sau de fidelizare a clienților precum și notificări prin SMS cu data și ora programării.

În urma folosirii aplicației timp de doar 3 luni clienții Calendis au observat o scădere de 50% a ratei de neprezentare datorată notificărilor trimise prin SMS ce le amintesc clienților de programările făcute, menționându-le ora, data și adresa la care și-au făcut programarea.

Momentan, majoritatea utilizatorilor Calendis sunt din Cluj-Napoca, dar avem planuri să ne extindem mai întâi în București, apoi în alte orașe mari din România precum și în cele din Europa, eficientizând procesele de business ale afacerilor mici și mijlocii.

Daca vrei să le oferi clienților tăi și utilizatorilor Calendis posibilitatea de a se programa online la serviciile tale, înscrie-ți business-ul aici. Îți oferim suport pentru ca tu să te bucuri de toate avantajele aplicației pentru programări online Calendis.

By | 2018-03-26T09:28:10+03:00 aprilie 12th, 2017|Noutăți, Povești Calendis|0 Comments
UA-48482636-5