Business nou pe calendis.ro – Salon Muse

Salon Muse - programari online

 

Salon Muse este cel mai nou salon de frumusețe care s-a alăturat businessurilor cu profil public pe platforma de programări online calendis.ro.

Conform propriei descrieri, Salon Muse este conceptul creat pentru ca tu să te răsfeți cu cele mai bune servicii în materie de înfrumusețare și styling, pe mâinile profesioniștilor.

Salonul este situat în Cluj-Napoca, pe strada Bună Ziua nr. 39, bl. E7D, sc. 3, în spațiul comercial 7. Programul de lucru este de Luni până Duminică și poate fi văzut în detaliu pe pagina salonului de pe calendis.ro.

Numeroasele servicii oferite în cadrul salonului Muse se încadrează în patru mari categorii: servicii de cosmetică, de hairstyling pentru femei și bărbați, de make-up, de manichiură și pedichiură.

Te invităm să descoperi toate serviciile oferite la Salon Muse și să-ți faci o programare online la acestea, simplu și rapid, prin platforma Calendis.

 

Programările online prin calendis.ro îți oferă avantajul de a vedea din start toată gama de servicii oferite de un anumit business, care este durata și prețul acestora, cine oferă un anumit serviciu și când sunt locuri libere pentru programări la serviciul respectiv, precum și libertatea de a alege opțiunile cele mai convenabile pentru tine într-un mod mai confortabil decât în cadrul unei conversații telefonice.

Pentru a te programa online la oricare dintre serviciile salonului Muse, intră în contul tău Calendis (sau creează-ți cont gratuit prin click pe butonul „Înregistrează-te” din partea de sus) și, pe pagina salonului Muse, alege serviciul la care vrei să te programezi, specialistul, ziua și ora la care vrei să te programezi, apoi finalizează programarea după ce ai verificat detaliile acesteia.

 

Salon Muse face parte din lista saloanelor de înfrumusețare din Cluj-Napoca la care îți poți crea programări online prin calendis.ro.

Dacă este vreun salon sau orice alt tip de business, din Cluj-Napoca dar nu numai, la care dorești să-ți faci programări online simplu și rapid, recomandă-ni-l aici. Noi vom contacta echipa businessului respectiv pentru a-l aduce pe calendis.ro unde tu îți vei putea face programări online la serviciile acestuia.

By | 2018-05-22T14:08:06+03:00 mai 24th, 2018|Noutăți, Povești Calendis|0 Comments
UA-48482636-5