Business nou pe calendis.ro – Carmen Lazuran

Carmen Lazuran Programari online

Ai nevoie de puțină relaxare?

Unul dintre cele mai noi businessuri la care clujenii își pot face programări online pe calendis.ro este centrul de relaxare Carmen Lazuran.

De luni până vineri, între 10:00 și 20:00, poți să-ți faci programare online la Carmen Lazuran pentru variate tipuri de masaj: de relaxare, terapeutic, prenatal, anticelulitic și reflexogen, dar și pentru servicii precum: împachetări, drenaj limfatic și peeling.

 

Masajul Antistres Full Body, fie acesta de 50 sau 90 de minute, este printre cele mai populare tipuri de masaj și este recomandat săptămânal pentru persoanele care se simt stresate și obosite. Acest tip de masaj relaxează întregul corp, eliberează mintea de stres și hidratează pielea cu uleiuri aromatice.

Masajul Terapeutic cu Magneziu este un tratament medical contra durerii care combină tehnici de masaj cu aplicarea transdermală a magneziului. Pielea are cel mai mare grad de absorbție a mangeziului, ajutând la reducerea deficitului acestui mineral din organism. Tratamentul contribuie la alinarea durerilor cronice și a crampelor musculare și reduce oboseala.

Masajul Prenatal este indicat după primul trimestru de sarcină, având importante beneficii atât pentru mamă cât și pentru bebeluș. Sunt folosite manevre speciale de masaj și perne pentru poziționarea laterală, cu o atenție deosebită pentru confortul fizic și psihic al viitoarei mămici.

Masajul Reflexogen reprezintă o terapie pentru picioare care constă în exercitarea unei presiuni asupra anumitor zone ale picioarelor pentru a acționa asupra regiunilor corespunzătoare ale corpului. Acest tip de masaj joacă un rol important în procesul de dezintoxicare a corpului și a minții, ameliorează dureri și ajută în menținerea sănătății.

 

Pe lângă variatele tipuri de masaj, pe calendis.ro te poți programa la Carmen Lazuran pentru drenaj limfatic, peeling și împachetări cu nămol, alge, miere, lavandă și argilă.

 

Vezi toate serviciile de care te poți bucura la centrul de relaxare Carmen Lazuran și programează-te online.

 

Programările online au avantajul de a fi mai rapide, de a putea fi făcute la orice oră, indiferent de disponibilitatea personalului unui business de a răspunde la telefon, și de a afișa din start viitorului client când sunt locuri libere la serviciile și specialiștii la care dorește programarea, pentru a putea decide rapid și ușor când e cel mai convenabil să se programeze.

În plus, businessurile care folosesc aplicația Calendis Business au opțiunea de a trimite automat clienților notificări email și SMS care să le confirme crearea programărilor sau să le reamintească detaliile acestora, pentru a reduce probabilitatea uitării sau întârzierii.

By | 2018-06-27T13:34:26+03:00 iunie 27th, 2018|Noutăți, Povești Calendis|0 Comments
UA-48482636-5