Business nou pe calendis.ro – cabinetul veterinar Click Vet

cabinet veterinar click vet programari online

 

Cabinetul veterinar Click Vet din Oradea este unul dintre cele mai noi businessuri la care îți poți face programări online pe platforma calendis.ro.

Click Vet oferă gama completă de servicii medicale veterinare la standarde europene, cu ajutorul aparaturii de ultimă generație și o atenție deosebită acordată relației cu pacienții și cu proprietarii de animale.

Printre serviciile de medicină veterinară oferite se numără consultații și controale, examinări paraclinice, vaccinări, deparazitări, servicii de chirurgie și stomatologie, toate efectuate cu un înalt grad de profesionalism.

Poți să vezi și să faci o programare online la serviciile cabinetului Click Vet pe platforma calendis.ro.

Trebuie doar să intri în contul tău Calendis (dacă nu ai, poți să-ți creezi unul gratuit prin click pe butonul „Înregistrează-te”), să alegi serviciul la care dorești o programare, să alegi și să confirmi ziua și ora, și să finalizezi programarea după ce ai verificat detaliile acesteia. Poți să alegi specialistul la care dorești să faci programarea sau poți să vezi înainte de finalizarea programării cine se va ocupa de animăluțul tău.

Contul tău Calendis îți oferă o evidență a programărilor tale trecute și viitoare în pagina „Programările mele” și posibilitatea de a-ți face programări la orice business care are profil public pe platforma calendis.ro.

Cabinetul dispune și de un punct farmaceutic, care îți pune la dispoziție o gamă largă de produse, și un pet shop unde poți găsi hrană uscată sau umedă pentru animăluțul tău, jucării, vitamine și suplimente, accesorii pentru cosmetică, cuști pentru transport și multe alte accesorii pentru animale. În plus, echipa oferă consultanță nutrițională în cadrul pet shopului, astfel încât să poți alege mâncarea cea mai bună pentru prietenul tău necuvântător.

Cabinetul veterinar Click Vet, aflat pe strada Morii, nr. 55, este primul business din Oradea cu profil public pe calendis.ro, oferind astfel posibilitatea programărilor online.

Dacă vrei să te programezi online la alte businessuri din Oradea sau orice alt oraș, poți să ni le recomanzi aici. Noi vom contacta businessurile respective și vom încerca să le aducem pe calendis.ro, pentru ca tu să-ți poți crea rapid și ușor programări online la serviciile acestora.

By | 2018-05-22T11:09:09+03:00 mai 22nd, 2018|Noutăți, Povești Calendis|0 Comments
UA-48482636-5