Calendis: Bine v-am găsit!

Calendis centralizator programari

Salut!
O să încep cu esențialul – suntem o echipă de dezvoltatori, marketeri și antreprenori cu experiență din Cluj care dezvolta Calendis, o platformă flexibilă de programări online ce se adresează unor categorii de afaceri în domenii variate –  medicină, frumusețe, sport și agrement, construcții și instalații, animale de companie și nu numai.
Discutând mult timp cu profesioniști din aceste domenii am realizat că majoritatea au o problemă stringentă care le ocupă mult timp, răpindu-le din timpul efectiv de lucru – programarea clienților.
Așadar am conceput un sistem ușor și foarte flexibil care să rezolve această problemă într-un mod cât mai intuitiv posibil. Așa s-a născut la mijlocul acestui an Calendis care este deja testat în cadrul câtorva companii din domeniul medical și frumusețe.
Am cules feedback important din partea acestor companii, cărora le mulțumim că au fost alături de noi chiar de la începutul drumului. În urma acestui feedback am reușit să construim un produs de care suntem mândri și pe care acum vi-l putem oferi și vouă. Iar cu ajutorul vostru să-l facem și mai bun.
Calendis este încă in Beta și îi aducem zilnic îmbunătățiri (da, chiar zilnic!) pentru a răspunde nevoilor tuturor companiilor care doresc să-l folosească.
Pe scurt, care ar fi avantajele unei agende online gestionate de către Calendis? În principal, un control mai bun asupra:
În primul rând asupra structurii: Poți adăuga  mai multe locații, poți defini domenii şi servicii, poți administra calendarele angajaților și angajații tăi îşi pot accesa calendarul propriu.
În al doilea rând asupra programărilor: Accesezi programările de oriunde şi oricând, angajații şi clienții sunt notificați (SMS/email), ai control asupra programărilor angajaților și îţi poți personaliza programările și multe altele.
În viitorul apropiat  vor putea să-și facă singur programări, fără nici un efort din partea ta – și în funcție de durata și complexitatea procedeelor, calendarul se va rearanja automat, tu având în orice moment o privire de ansamblu asupra zilei ce urmează. Tot în curând, atât tu cât și clienții tăi vor putea face toate acestea de pe telefonul mobil.
Așadar, îți mulțimim că ești alături de noi și te invităm să te inscrii pe calendis.ro și să ne ajuți să te ajutăm să-ți faci munca mai ușoară.

 

By | 2017-06-15T14:02:16+03:00 octombrie 30th, 2014|Noutăți|0 Comments
UA-48482636-5