Ajutoarele lui Moș Calendis

E primul Crăciun Calendis iar dacă ajutoarele lui Moș Crăciun au început să cutreiere prin întreaga lume, nici echipa Calendis nu se lasă mai prejos. Suntem o echipă de spiriduși harnici și muncim de zor pentru ca surprizele noastre să ajungă la destinație.

În febra pregătirilor de sărbători, nu uităm de cei mai ocupați dintre voi așa că ne-am gândit să trimitem spiritul Calendis în întreaga țară, cu un cadou care sperăm că o să vă aducă nu doar un zâmbet pe buze, ci și un sprijin de nădejde în activitatea dumneavoastră în anul care urmează.

Cadoul nostru pentru voi nu este unul scump, ci neprețuit – timp. Ne dormim ca de acum înainte să aveți mai mult timp pentru a vă bucura de momentele care contează cu adevărat. De aceea, asistentul vostru digital a pornit la drum. Nu intră pe horn și nici nu se pitește sub brad între cadourile pentru cei dragi, dar o să-l găsiți la început de an în poștă. Sperăm să-l primiți cu brațele deschise pentru că vă va fi cu siguranță de mare ajutor!

Dacă sunteți curioși cum vă poate ajuta Calendis să aveți un an mai prosper, nu ezitați să ne scrieți la adresa contact@calendis.ro !

Echipa Calendis vă urează un Crăciun liniștit și plin de bucurii!

 

By | 2017-06-15T11:48:27+03:00 decembrie 17th, 2015|Echipa|0 Comments
UA-48482636-5